19 March 2011

Show Me Your BFF Contest

Wah, balik balik dari chem e car je tgok blog sudah ditag oleh cik iqa. Tenkiu iqa ;) Tapi dari 3 contest yang ditag, aku pilih contest yang ni je sebab utk contest cardigan and muka paling sedih tu takda picture. So kita teruskan dengan contest ni:

Mula2 kena la follow owner blog ni - Done

Pastu kena letak gambar diatas dekat sidebar dan link pada blog owner..
So, Picture yang aku pilih ialah...

TADAAAA!!!

Dear Nurulbadiah Lai,
Ini semua adalah BFF ku yang tiada gantinya. Menyokongku dalam apa jua yang ku lakukan dan menjadi tulang belakangku di saat aku susah mahupun senang. Aku sangat sayangkan mereka. Mungkin gambar ini bukan juara tapi bagiku aku sudah menjadi juara kerana memiliki mereka semua. Love them all ♥

Picture 1: My only and lovely little sister. Gila gila tapi manja. Pencinta kucing yang tegar. Mungkin orang kata dia bermulut lazer tapi bagi aku dia yang paling istimewa. Pendengar luahan hati yang sangat setia. Walaupun dia muda tapi kami macam kembar tak serupa :D

Picture 2: My sweet and beautiful cousin. Satu kepala satu jiwa dengan ku. Si cantik manis yang murni hatinya. Ramai yang menyangka dia sombong tapi sebenarnya dia sangat peramah dan gila gila. Penyokong setia dan pendorong yang sangat hebat :D

Picture 3: Seorang yang sangat SPECIAL. BFF merangkap Kekasih Hati terbaik. Pendorong di kala aku susah, penghibur di kala sedih, peneman dikala kesunyian. Tak mungkin dapat jumpa lelaki yang boleh dijadikan bestfriend dalam masa yang sama kekasih hati macam dia nih. Sangat supportive dan juga sarcastic. Hahaha.. Thanks syg coz always be by my side and layan je my weird attitude. Saranghae ♥

Picture 4: My great roommate merangkap BFF terhebat. Gila gila tapi sangat supportive. Di saat semua orang menunding jari ke arahku, dia bangun dan menidakkan segalanya. Oh sangat terharu syg. Berlapar sama sama, kenyang pun bersama. Sentiasa dan sentiasa percaya yang kami boleh melakukan apa kami mahukan. Thanks yayien, i learn a lot from you :D

So skrg nak tag:

Syuhada, my lovely sister
Zaty Honey, sweet little cousin
Yayien, the supportive roommate
Raby, wonderful friend

Selamat berjaya kepada semua :D

6 comments:

Kaspersky Seller said...

Salam arumi. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Nurulbadiah Lai said...

salam dk..

thanks 4 joining..

wish u best of luck ya..

:)

done check urs

Nurulbadiah Lai said...

salam dk..

thanks 4 joining..

wish u best of luck ya..

:)

done check urs

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

thanks kak ;)

josyu said...

button like tade ke?sbb saye nak LIKE banyak!!!!

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

hunga hunga..button like? tak reti la nak buat button like..hahahaaha ;D
love u syg <3