23 March 2011

Rahsia hubungan sentiasa mesra


Aku : dah tgk MH?

Adi : da
nk bace MH punyer event jap

Aku : ok
bace la event tu
i dah bace dah
hehehe

Adi : ok2

Aku : dah bace ke?

Adi : tgh bace
mcm ade teka teki

Aku : teka teki?
nape cakap g2?

Adi : u kate da bace?
tak paham ke?
ade tikus baru an
geng2 "marching flame"

Aku : bace..paham..tapi i xase pun macam ada teka teki
sebab tu tanya

Adi : diorg da usha2 area lagoon da lame da
diorg da conquer tempat 2

Aku : a'ah tikus api
oo..then?

Adi : lagoon 2 dlm area "whisker wood"
so tentera2 tikus api ni
dah mara ke sempadan whisker wood
kalau melepasi sempadan whisker wood,
da masuk area town of gnawnia tempat castle
king xnk diorg attack castle
so dier nk mousehunter pegi buru diorg
buru diorg kat tempat nama "sandtail desert"
persoalan nyer, macam mane nk masuk area sandtail desert
sedangkan xde map piece?

Aku : ooo..so apa yang teka teki? tak nampak lagi nih
a'ah btoi2
baru terpikir

Adi : bese tempat baru, akan ada new map piece
new map piece dapat dari tikus
so teka - teki nyer, mana nak dpt map sand tail desert?
lau kne tangkap tikus ntuk dpt loot map piece, tikus ape?
kan teka teki 2
bile da dapat masuk area sandtail desert
kat situ ade general store dgn ape charm shoppe
bole beli barang yg bole bantu
tangkap tikus marching flame
phm x?

Aku : oo faham
macam susah je event nih
i ase king akan keluarkan lagi nota baru untuk hunter

Adi : sbb 2 king kate "most experienced hunter"
maybe rank baron dan ke atas

Aku : so i xda harapan la?
tapi dia conteng i punya shield jugak taw
haa cane tu?

Adi : sume kene conteng
ntah la
lantak la

Aku : tapi xkan la dorg buat event
untuk rangking tinggi2 jer
xaci lah macam tu


Ni lah kesannya bila dua orang pencinta games menjadi pasangan.. Hahahaha.. Mesti korang tak paham kan ;P

MH = Game Mouse Hunt

3 comments:

josyu said...

beyong punyer kapel -.-"

arumi dasuki said...

noh.. copy paste

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

Hada: Hahahaha kami memang camnih.. Romantik tak i? muehehehe :D

Hadi: Hahahaha..terkejut kan :P