01 December 2010

Sanggup tak??

Aku mmg suke blogrunning ( running sbb laju - laju jimat masa). Then time blogrunning tu, terbace satu entry menarik yang nak dishare kt blog ney. Haa ni nk tnye, sanggup tak uuools mkn sumting yg ala - ala najisss?? euuu mmg mengelikan ketiak la kan tp percaya x, kt Taipei terdapat sebuah restoran yg dibina menyerupai tandas moden dimana tempat duduk diperbuat drpd mangkuk tandas and singki diperbuat drpd tandas kencing lelaki (sanggup tak nk cuci tgn?). Yang paling menjijikan meloyakan tekak ialah hidangan spesel kt restoran ni ialah eskrem berbentuk NAJIS!! ( uweekks muntah berdarah). Ok silalah menikmati gambar - gambar yg akan dipaparkan ini sambil mkn popcorn.

AMARAN: Jgn melihat gambar ini jika anda sedang menikmati sebarang mknan terutamanya eskrem

Tadaa~ cantik tak restoran ni? Boleh makan smbil berak sekaligus

Ouh sinki utk membasuh tgn anda.. Ni kes terlebih canggih

Wow eskrem itu nmpk menyelerakan (Apakah..??)

Sape2 yang sanggup nk mkn ni sila goyang punggung anda skung..Hahaha

Kusyuk mereka menikmati makanan

Tilik apa tu kak? Ngap jelaaa

Makanan dalam lubang jamban

Gembira sungguh amoi ni mkn dlm tab mndi..sedap kak??

So amacam? Ada bran nk mkn kt restoran ni? hehehe =D

6 comments:

josyu said...

jom la kite test sis :D

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

euuuwww xsanggup den

ieqa said...

hahaa tak senonoh betul restaurant tu. yekksss

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

sangat2 xsenonoh oke..cmne la ade yg sanggup mkn..hahaha pelik2 manusia

Ifah Ibrahim said...

macam dekat quensbay penang ada jugak restoren ni..hehe

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

Ifah:

eeuuuu... Kt Malaysia pun ade gak ke restoran cm gini? very the jijiks.. uwekks2 =.=