06 December 2010

BlogLarian

Aku telah diTAG oleh cik ieqa. Time mule2 bace entry kt ieqa pnye entry ni, sumpah xphm..bloglarian? apakah? sejenis kuihkah atau nama serigala jadian? bile bace penerangan encik padel dan membace tutorial bloglarian yang diberikan, barulah aku phm.. oOooo cengituh... rupa2nya bloglarian ni cam kita blogwalking laa...yg bezanya ialah kita blogwalking 5 - 6 blog dlm satu tab. so mmg sgt agak terlalu menjimatkan masa bagi para2 student yg busy (busy ke?) cm aku ni kan kan kan...

ok, 1st thing nk join bloglarian ni,kita kena la taruk dia pnye banner;


wokeyh dah siap..skunk kita kena lengkapkan slogan;

"Saya suka berblogwalking kerana saya suka melihat perspeksi seseorang terhadap kehidupan dari kaca matanya"

amacam? ok x? dah lame xmenulis essay nih so hentam sajalah labu..muahahaha... after that kita kena follow blogLarian tersebut..DONE!..lepas tu kita kena tag 3 org kawan atau lebih.. dan aku telah memilih untuk mengTAG...jeng jeng jeng!!

My lovely sister: Syuhada
Si cantik manis: Najlaa
Gadis paling sempoi: Raby
Tuan punya Cuking: Hazen

wokeh kawan - kawan yg telah diTAG,anda terpilih sbb blog anda adalah antara blog yg sy rajin dan slalu dijenguk oleh saya. hehehe ;)

oh ya, kepada kawan - kawan yg diTAG, mule2 mmg xphm tp percayalah, kalau ada sabar dan rajin utk membaca, kalian mesti faham juga akhirnya. selamat mencuba ye kawan2 :D

10 comments:

josyu said...

haa ta fhm jugak walaupun da bce dye punyer tuto :D

FareedSairi said...

Assalam, Terima kasih join BlogLarian. Blog anda sudah tersenarai dalam senarai ke 33

selamat ber-BlogLarian

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

hada: xphm gak? xpe2 nnt sis ajar

FareedSairi: oh dah tersenarai? wah TQ2 ^^

josyu said...

oke :D tlong buat skali pun tape gak..hehehe

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

oi2..dah kc betis nk peha nmpk..hahaha

ieqa said...

ho yeahhh tersenarai sudaa! ^^

Fariduddin El-Islam said...

salam maal hijrah.nice blog.jemput jd follower sy juga ya.tq

deena awanis said...

visit u thru blog larian la nih..=)

josyu said...

tana pun peha mu tu besoo wehh XD

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

ieqa:
hoyehh jugek..thanx to u yg menTAG saya ;D

Fariduddin:
Salam maal hijrah too..owh thanx to u ;)

deena awanis:
oh terharu ni terharu ni..hahaha thanx sgt2 ;))

josyu:
mu tengah mengkutuk diri sndr ke wei..hahaha xD