08 December 2010

Katakan TIDAK kepada penderaan kucing

Sape yg sgt suke mendera kucing tuh meh sini aku korek2 sket biji mata dia. Tak rase ke kucing tu comey kiut miut tiut gitooh.. Kalau ye pun tak suke kucing, tak perlulah aniaya ia. Kucing tu kan ke makhluk ALLAH jugak. Tak baik taww.. grrr mak geram taw nyah.. Terngiang2 lagi kisah yang diceritakan rummate dlu. Sal sekor ANAK KUCING yang diKERAT kakinya semata - mata curi SEKOR ikan. Aigoo... Anak kucing kut, manelah kitten tu taw ape2, lagipun sekor ikan je pun xkn nk berkira gak. ish siyes xphm dgn manusia2 yg mendera kucing ni taw..

Ini bukan disebabkan penderaan tapi hanyalah lakonan semata - mata oleh demuk

"Hai, nama i Demuk. Nama manje Muk. Nama glamor Tom Cruise... Ok i tipu je. Warna body coklat and mata i kaler biru (Asal London la katekan). Hobi i tdow and bercakap sorang2 tp i tak giler. Jantina i tak dapat dikenal pasti lagi buat masa skunk. I anak bongsu dari 2 bradik and i yg paling ensem skali (Hahaha..padam muke kau chik). Ada sorg abg yg bername kechik (dye lagi kechik dr i wlaupn dye tua). I suka makan sbb tu i ade ukur lilit perut yg menawan (Lihat perutku..cantik bukan..??). I akan bleber kuat2 lau lambat diberi mknan and i akan terkam tuan i kalau nmpk mknan kt tgn dye. I tak reti main bola sbb bola tu slalu lekat kt celah perut i bile i try terkam bola tu. Kadang - kadang i tak mampu nk berdiri smula bila i dah stat baring sebab perot i berat sgt. Emm i ase maybe i kena amalkan JUS MATE 5 lah tp tak mampu beli. Ade sape2 sudi blanje i..??"

p/s: Demuk mmg suke nyibuk dlm blog aku sal dye giler glamer

2 comments:

josyu said...

selamberr kau kutuk demok?cis!!!

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

bukan kutuk, puji la nih..glamer taw demuk masuk blog sis ni..ingt senang ker nk tempek muke kt sini?? Hahahaha ;D