26 June 2010

aku nak poster PLAYER BOLA SEPAK!

ceh title konon - konon macam peminat bola sepak sejati padahal name player bola sepak malaysia pun aku tak kenal kecuali si kembar (aidil and zaquan) memandangkan name mereka tuh name anak sedara sepupu aku..maksudnyer anak kepada sepupu aku la kan,kalo korang tak paham buat buat paham je sbb aku mls nk menerang. sebenarnyer tengah hari tadi pergi bandar, hajat hati nak beli baju khaidir memandangkan beliau bakal sambung belajar tp sempat lagi merewang pergi JOM HEBOH tanpa pengetahuan abah (YESS memang gua anak yg solehah la kan..muehehehe ). sebenarnyer tade feeling meeling pon nk g JOM HEBOH memandangkan dah slalu sgt sgt pergi smpai dah naik muak nk muntah dah kan tp memikirkan kemungkinan terdapat pelbagai makanan yg dijual dengan harga murah ku gagahkan jua diri ini meredah terik mentari berjalan terhoyong hayang di pdg MPK KUANTAN tuh. tengah hari kot mmg panas gler babas punyer la kan smpai rase cm nk taruk kipas angin je bwh ketiak neyh.

tempat pertama menjadi sasaran adalah tempat hotlink. cm meriah je merah lip lap lip lap tuh kan. pergi c2 sbb nk cari player bola sepak malaysia. cari pnyer cari tak jmpe jmpe jugak pdhal aku tak kenal pon muke player malaysia tuh kan (muahahaha gelak kejam) tp aku cr jugak sbb hajat hati si adi syg gedix comey yg nak sgt jmpe player bola sepak malaysia. oleh sbb aku dah kepanasan bontot duk kt booth hotlink tuh aku and khaidir dengan banggenyer memblahkan diri dari c2 dengan serta merta and merayau rayau di JOM HEBOH tuh macam anak ayam sesat di dlm hutan mencari ibunya. pergi lah dr satu booth ke satu booth tp xda yg menarik tertarik kau mmg terBOOM pon kt c2. amat amatlah membosankan jiwa raga ibarat sedang belajar sejarah je tp sejarah lagi best kot,sumpah bosan ney so kteorg decided nk mencuci peyoot dengan meronda - ronda di booth yg jual makanan smbil mentorai torai makanan2 free yg ditawarkan..cara terbaik utk saving memandangkn kami terAMATlah pokai bukan kedekut oke.

jalan jalan kt booth makanan mmg rambang mata memandangkan sume booth menawarkan pakej sepuluh hengget je seBAG makanan beserta adiah2 free.smpai2 kt booth munchy's nafsu aku mmg dah tak tertahan tahan lagi lalu aku dengan jayanya telah berjaya mengePAU dwet adek aku tuh dengan jaminan wang akan dikembalikan tp sehingga ke detik ini aku masih belum bayar2 lagi dwet beliau..YESS!! akan ku berusaha utk buat2 lupe tntg dwet tuh,halal ye kde? muahahaha gelak guling guling..sungguh aku akak yg mithali..

ney je yg termampu aku beli..ceehh

setelah dpt apa yg dihajati, tibalah saatnya utk berambus dari JOM HEBOH tuh. xda gunanyer kami berlame lame di c2 bukan dpt duit pon kan, lagipon dompetku hanya tinggal bau dan sisa sisa habuk wang je. bru sedar diri yg aku dah jatuh miskin yg terAMATlah sgt. cmne nk beli barang2 keperluan balik MICET nnt? horeeeyy padan muke aku, nnt kt MICET mkn angin kentot sndr jelah..(dem! huhuhu)

time nk alik tuh kne melalui booth hotlink lagi skali sbb pintu masuk dye dekat2 c2 en and dekat2 ngan booth 2 pihak hotlink telah mendirikan pentas mini tuk hiburkan orang ramai termasuk aku tp aku wt dek and jalan je tanpe toleh kiri kanan dh. tbe2 aku terdengar pengumuman pengacara pentas bhwa agi 5 minit je lagi tomok akan mengadakn persembahan maka aku dengan serta mertanya telah membrekkan kaki aku dan melakukan pusingan U-turn.sbnarnyer aku bknlah nk dgr tomok nyanyi tp aku teruje sbb time tuh pengacara tuh tgh melakukan lemparan poster gaya bebas and aku sempat jugak la skodeng poster org sblah..wahhh,poster player bola sepak..boleh amek ney kc kt boiyee.gile kejam kc bnd free kt pkwe kan.eh..org kata bukan nilai sesuatu benda yg jd ukuran tp tahap keiklasan kita oke (yeah ayat selamat..pdhal tgah pokai neyh mane mampu nk belikan adiah..muahahahaha sumpah kejam gler awek adi neyh). maka dlam usaha utk memiliki poster tuh, aku telah melakukan 3 percubaan yg sadis juga laa..

PANDUAN UTK MENDAPATKAN BND2 FREE

percubaan pertama:
menggunakan cara lembut. xperlu kenyet kenyet mata sbb kompem kompem mamat pengacara tu xlayan, kne cop minah miang adalah. aku hanya merenung mamat pengacara tuh smbil wat mata kuyu ala ala penyu n muke cdey mcm tige hari tige mlm xmakan nasi. untuk menggunakan taktik ney, kalian haruslah cuba sedaya upaya utk menghibakan hati si pengacara. kalo bole nangeh lagi bgus tp lau air mata xmo kluar tepek je air liur tuh kat mata korang, kompem ah pengacara tu sebak. mmg la korg xnmpk dye nangeh tp dlm hatinya ada taman beb. siyes ney, aku telah mengunakan cara hiba ney (tp aku tadelah nangeh bagai kan, wt muke monyok sudey) n ternyata pengcara tuh telah tersentuh dgn kegigihan aku nk dptkan poster maka beliau telah membaling poster tersebut ke arah aku. malangnyer tbe-tbe je sorang budak laki ney meloncat (tah dtg dr semak mne tah) depan aku n menyambar poster tersebut tanpa belas kasihan. opocot mak kau terkezot den taw. sialan! makanyer aku telah kehilangan poster tersebut. lau aku wt report polis tntg kehilngan poster pon kompem ah xdilayan kan so aku redha jela. moral of the story: hati - hati dgn org di sekeliling anda

percubaan kedua:
cara lembut xberkesan so kita gune cara kasar pulak kan. time poster dibaling tuh korang gi jelah berebot. tarik2 je poster tuh, jangan kasi peluang janji korang dpt. biar berguling atas lantai, kalo bole kne ade adegan tarik menarik rambut barulah masyukkk je kan. aku telah mengunakn cara ney, smpai terduduk2 atas tanah tuh, abeh kotor lutut suar jeans aku tp entah dimana silapnyer, poster tersebut telah diragut dengan kejamnyer dari jari jemariku yg halus ney oleh sorang budak lelaki yg lain pulak. nmpaknyer budak budak laki zaman skunk dah tak mengamalkan prinsip 'Ladies First'..ayOooo berputih mata lagi aku..dem

percubaan terakhir:
cara lembut gagal, cara kasar pon gagal so skunk kne la gune cara kejam pulak. mangse: kanak - kanak riang yg kelihatan naive and tanpa pengawasan ibu bapa. syarat utama: anda haruslah mempunyai perwatakan yg mempesonakan n barang yg menarik. oke cara ketiga ney agak mudah and menjimatkan energy. aku ternmpak sorang budak kecik ney pegang poster tuh. makanyer aku buat muke innocent and tanpa segan silu mengoffer kepada adik tersebut tawaran yg hebat. aku kasi dye belon hotlink yg aku dpt kt dye and dye kc aku poster tersebut. kirenyer kami telah melakukan sistem barter bak kate sejarah. oke mmg nmpak mcm kejam gler aku buli budak budak kan tp untuk perhatian semua, aku xpakse dye oke, dye dengan rela hati bersetuju and menyerahkan poster tuh kt aku,ala budak2 mmg suke belon kan2? hoyeeeh mekacih adik!! you memang comeylah..ngee suke2 ~

yes berjaya dapatkan poster tersebut. horeey bole jadikan adiah.horeey horeey pandainyer aku. ta sabar ney nk bukak nk tgk dpt player bola sepak ape. dengan rakusnyer aku sentap tali getah yang melilit poster tersebut and


TADAAAA~

ney aku senyum bkn sbb hepi tp sje nk kc korg jelez..muahahaha
kami bukan scandal oke.ini hanyalah gimik semata mata oleh itu tak perlu lah korang bersusah payah cari bomoh bagai semata mata nak sihirkan aku sebab jeles oke? kami hanya bertanding kepala siapa lbey besar and ternyata aku kalah besar di tgn beliau. ngehehehe ;P kpd hadiku syg yg gedix manje, tolong jangan men-jealousy gambar ini sbb ini hanyalah sandiwara semata mata. lansung tiada kene mengena dengan hati and perasaan. 1437 oke.muaaahx~
ney adalah perasan sebenar aku..FRUST OKE!? eh aku perasan tomok lbey putih dr aku nmpaknyer.adakah beliau telah menggunakan OLAY TOTAL WHITE?

erk? apakah? dpt poster TOMOK? huwaaaa punah harapan nk dijadikan adiah kpd mr boiyee..hancur berkecai segala plan den. ney la akibatnyer kalau membuli kanak kanak and kedekut nak keluarkan dwet utk orang yg tersyg. so moral of the story: anda tanggunglah akibatnyer..ngehehehehe

poster tomok tersebut telah saya berikan kepada peminat fanatik tomok: miss ecah yg comey lote kiut miut. TAHNIAH kepada beliau. semoga tidur malam anda semakin indah ditemani tomok
kerana dirimu begitu berharga..ekekeke ^^

sory syg xberjaya dapatkan poster player bola sepak utk you :(

2 comments:

raby said...

HAHAHAHHAHA.kecewa btol dpt poster tomok.

littlemonster said...

HAHAHAHA....pdn muke den!!spe sroh gne cre mmbuli kanak2 comel..kan dpt poster tomok...skaleyh lg HAHAHAHAA..gelak guling2...!!