12 November 2010

kepada awak

awak awak.. boleh tak awak jangan tiru apa yang saya reka? sebenarnya saya tak kesah awak copy paste puisi saya tapi bila awak pretend macam puisi tu awak yang reka, saya terasa jugak. awak tahu tak, puisi tu saya reka time saya emo, bila awak copy paste and berpura macam puisi tu awak punya, saya rasa sakit hati sangat. kalau nak, minta izin lah dulu, tak susah pun nk minta izin kan? harap awak faham ye. sekian terima kasih

oh ya,btw, awak sayang dia lagi ke?

9 comments:

adi said...

konfem2 la x syg

ina said...

tah2 sayang... u mane tahu

adi said...

x sayang.. u je sayang i

ina said...

i sayang and cinta u ;D

adi said...

sayang and cinta u jgk..

ainaa.najlaa.mohd.nor said...

hahahaha. maaf saya komen disini :)
semoga anda berdua bahagia, kekal selamanya. Amiinn. :)

adi said...

hahaha.. npe maaf lak?
oh thanx najlaa.. amin.. =)

ieqa said...

siapakah?
ina pandai buat puisi eh?
nk baceeeee! heee

ina said...

nk kata pandai tu xda la tp ade la buat puisi..nk bace? hahaaha bole2